Καμμένος: Δικαιωθήκαμε για το Σκοπιανό, μετά τον Μάιο οι εκλογές

Καμμένος: Δικαιωθήκαμε για το Σκοπιανό, μετά τον Μάιο οι εκλογές
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος Eurokinissi

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην πΓΔΜ δήλωσε ότι ορθώς δεν ανέτρεψε την κυβέρνηση τον Ιούνιο και σημείωσε ότι η συμφωνία με Τσίπρα παρατείνεται για μετά τον Μάρτιο.

Την πρόθεση των ΑΝΕΛ να συνεχίσουν στην συγκυβέρνηση δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του συγκυβερνώντος κόμματος και μάλιστα έθεσε τον ορίζοντα των εκλογών για μετά τον Μάιο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος δήλωσε δικαιωμένος για τη στάση που κράτησε στο Σκοπιανό μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Σχολίασε μάλιστα ότι ορθώς δεν ανέτρεψε την κυβέρνηση αλλά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης τον Ιούνιο, όταν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατέθεσε πρόταση μομφής με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών. Υποστήριξε δε πως το δημοψήφισμα έδειξε πως το 70% του λαού των Σκοπίων δεν είναι διατεθειμένο να υποχωρήσει όσον αφορά στη διεκδίκηση εδαφών και την παραχάραξη της ιστορίας.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι πλέον η συμφωνία που έχει κάνει με τον Αλέξη Τσίπρα μετατίθεται για πολύ μετά το Μάρτιο, ενώ εκτίμησε ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν μετά τον Μάιο του 2019.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, στην ΕΡΤ, όσον αφορά την διαφοροποίηση του στο θέμα των Σκοπίων, ο κ. Καμμένος είπε κοφτά «συνομιλώ με τον πρωθυπουργό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα