Καμμένος: Μετά από 4 χρόνια συνεργασίας εκτελέστηκα και μου κόπηκε το δικαίωμα λόγου στη Βουλή

Καμμένος: Μετά από 4 χρόνια συνεργασίας εκτελέστηκα και μου κόπηκε το δικαίωμα λόγου στη Βουλή
Ο Πάνος Καμμένος Eurokinissi

Ο Τέρενς Κουίκ που θα διαδεχθεί τον υπό παραίτηση Θ. Παπαχριστόπουλου «εξαγοράζεται από εσάς με υπουργική καρέκλα για να πετύχετε το "151" επισήμανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημειώνοντας ότι ποτέ δεν παρακάλεσε για αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.

«Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας έτυχε να εκτελεστώ και να μου κοπεί το δικαίωμα να μιλώ από το βήμα της Βουλής» επισήμανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ως υπεύθυνο για την διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδας μετά και την διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου. Ο Π. Καμμένος σημείωσε ότι η «αποστασία» προαναγγέλθηκε από την «Αυγή» και την «Εφημερίδα των Συντακτών» μιλώντας για ανταλλαγή της «καρέκλας» με τις ιδέες και τις αξίες.

Ο Π. Καμμένος υπογράμμισε ότι ο Τέρενς Κουίκ που θα διαδεχθεί τον υπό παραίτηση Θ. Παπαχριστόπουλου «εξαγοράζεται από εσάς με υπουργική καρέκλα για να πετύχετε το «151» κι αναρωτήθηκε «τί φταίξανε τα παιδιά να βρεθούν στον δρόμο;» αναφερόμενος στους υπαλλήλους της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ που θα εκδιωχθούν. Ο Π. Καμμένος παρατήρησε ότι «δεν παρακαλέσαμε να κάνουν αλλαγή του Κανονισμού» και τόνισε ότι δεν πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο Λαζαρίδη και τον Δημήτρη Καμμένο για να τους πείσει να επιστρέψουν στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

“Δεν έχω χτίσει γέφυρες με την διαπλοκή και την αντιπολίτευση”

Ο Π. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι «δεν έχω χτίσει γέφυρες με την διαπλοκή και την αντιπολίτευση» επισημαίνοντας ότι «αν φύγω από εδώ, θα πάω σπίτι μου». Μάλιστα, ο Π. Καμμένος άφησε και το υπονοούμενο ότι ίσως παραιτηθεί κι από το βουλευτικό αξίωμα για να δείξει ότι δεν ανταλλάσσονται όλα με την καρέκλα. «Τις κοινοβουλευτικές ομάδας τις συγκροτεί ο λαός κι όχι η γραφειοκρατία της Βουλής» πρόσθεσε ο Π. Καμμένος και κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα ότι «πήρατε και το κεφάλι μου και το πήγατε βόλτα στον Ερντογάν».

Διαβάστε στο Live Blog του News 24/7 όλες τις εξελίξεις για τη συζήτηση και ψηφοφορία για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα