Καμμένος: 'Πολιτική διαφωνία για την άδεια στον Κουφοντίνα'

Επεξεργασία και εξέταση στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεωντου σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σύσταση Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών και άλλες διατάξεις", την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Επεξεργασία και εξέταση στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεωντου σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σύσταση Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών και άλλες διατάξεις", την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο κυβερνητικός εταίρος εξέφρασε την πολιτική του διαφωνία για την άδεια στον Κουφοντίνα, επισήμανε όμως ότι δεν πρόκειται για απόφαση της κυβέρνησης, αλλά της Δικαιοσύνης, υπενθυμίζοντας τι είχε γίνει με Ξηρό

Την πολιτική του διαφωνία με την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα εξέφρασε ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, επισημαίνοντας ωστόσο ότι πρόκειται για απόφαση της Δικαιοσύνης, όχι της κυβέρνησης. Υπενθύμισε μάλιστα ότι και επί κυβέρνησης Σαμαρά η δικαιοσύνη είχε δώσει άδεια στο Σάββα Ξηρό, ο οποίος δεν επέστρεψε.

"Η άδεια σε Κουφοντίνα αποτελεί απόφαση της δικαιοσύνης και όχι της κυβέρνησης βεβαίως και σε πολιτικό επίπεδο διαφωνώ απόλυτα", έγραψε στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: "Να θυμίσω στη ΝΔ ότι επι κυβέρνησης Σαμαρά πάλι από τη δικαιοσύνη έλαβε άδεια ο Ξηρός και δεν επέστρεψε".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Κουφοντίνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκτός φυλακής για 48 ώρες ο Δ. Κουφοντίνας

Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Κυκλοφορεί ελεύθερος ο ιδεολογικός πατέρας της τρομοκρατίας

SHARE: