Καμμένος: "Οι δικαστές απέδειξαν ότι δεν εκτελούν εντολές"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛΛ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛΛ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Δικαιωμένος δηλώνει ο Καμμένος από τις δικαστικές εξελίξεις για το ΤΤ. Αναφορές και στον Αντρίκο Παπανδρέου

Προσωπικά δικαιωμένος δηλώνει ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με στενό του συνεργάτη που μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις δικαστικές εξελίξεις σχετικά με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Ο κ. Καμμένος - ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο και επιστρέφει απόψε -, μιλώντας σε στενό συνεργάτη του, έκανε λόγο για προσωπική δικαίωση και παρέπεμψε στη δικαστική διαμάχη με τον Αντρίκο Παπανδρέου.

«Αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας τα είχε καταγγείλει ο Καμμένος και έγιναν δεκτά στην απόφαση με αριθμό 2644/3/06/2013, με την οποία κέρδισε την αγωγή εις βάρος του Αντρίκου Παπανδρέου» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνεργάτης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο ίδιος, ο Πάνος Καμμένος, σε ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι «οι Έλληνες δικαστές απέδειξαν ότι δεν εκτελούν εντολές της εκτελεστικής εξουσίας και των διαπλεκόμενων, αλλά της συνείδησής τους».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Καμμένο, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πρόκειται για προσωπική δικαίωση του κ. Καμμένου και του κόμματος «για τις θέσεις του, που χρόνια διατύπωνε και για τα CDS και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο».

«Κυρίαρχο στοιχείο αυτού του ολομέτωπου αγώνα είναι και η ανυποχώρητη στάση του Πάνου Καμμένου απέναντι στον Αντρίκο Παπανδρέου, αδελφό του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, με όσα δικαστήρια κι αν χρειαστούν, τα οποία, πάντως, μέχρι τώρα δικαιώνουν απόλυτα τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ», προσέθεσε ο κ. Κουίκ.

SHARE:

24Media Network