Κανέλλη: Αισθάνομαι μ*λάκας

ΑΘΗΝΑ-Βουλή 2η μέρα - συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης// ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Βουλή 2η μέρα - συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης// ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Την δικής της απάντηση θέλησε να δώσει η Λ. Κανέλλη για τους χαρακτηρισμούς του Θ. Πάγκαλου. Σχολίασε και τη φωτογραφία Παπανδρέου με το...παπάκι (Vid)

Για άλλη μια φορά η Λιάνα Κανέλλη μίλησε έξω από τα δόντια δίνοντας την δική της απάντηση στα όσα είπε πρόσφατα ο Θ. Πάγκαλος, σε γαλλικό κανάλι, για " κομμουνιστές , φασίστες και μ…κες ".

Η βουλευτής του ΚΚΕ, δήλωσε σε πρωινή εκπομπή πως αισθάνεται κάτι από την τριπλέτα του Πάγκαλου, λέγοντας πως αισθάνεται "μ...κας".

"Φασίστρια", είπαν το αποκλείουμε. "Κομμουνίστρια και αυτοκτονική διάθεση δεν πάνε μαζί", ξεκαθάρισε η ίδια η βουλευτής. Έτσι έμεινε το τρίτο..."Αισθάνομαι μ…κας", είπε. 

"Όταν μου λένε ότι θα πετύχει ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης Παπαδήμου. H ψηφοφορία είναι αυτοκτονική διαδικασία", τόνισε.

"Όταν κάνεις πιπί σου στο σπίτι σου δεν είναι πολιτική πράξη, όταν κάνεις στον τάφο της μάνας μου είναι. Άρα εξαρτάται όλα μπορεί να είναι και να μην είναι πολιτικά", σημείωσε δε προσθέτοντας πως σημασία δεν έχει η λέξη, σημασία έχει ποιος το λέει, πού το λέει και πώς το λέει.

Η Λ. Κανέλλη αναφέρθηκε και στον Γ. Παπανδρέου λέγοντας πως "δεν είναι κακό να παίζεις με ένα παπάκι αλλά σημασία έχει πού παίζεις με αυτό", σχολιάζοντας τη φωτογραφία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ , στο συνέδριο των Πρασίνων στη Γερμανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Οι Αγανακτισμένοι είναι κομμουνιστές, φασίστες και μ*λακες"

Κανέλλη: Αισθάνομαι μ...κας

SHARE:

24Media Network