Κανέλλη: Μπερδέψατε τον Τσε με τη μύγα τσε - τσε

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

"Έρχεστε εδώ και το παίζεται σωτήρες, αριστεροί που δεν σας καταλαβαίνει κανένας", τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ, επιτιθέμενη στην κυβέρνηση

Χειμαρρώδης, ως συνήθως, ήταν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στη συζήτηση την Κυριακή του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

"Μπερδέψατε τον Τσε με την μύγα τσε-τσε. Έρχεστε εδώ και το παίζετε σωτήρες, αριστεροί που δεν σας καταλαβαίνει κανένας", δήλωσε η κ. Κανέλλη. Και πρόσθεσε: "Δεν έχετε καλύτερο μνημόνιο, έχετε ένα τρίτο μνημόνιο. Δεν έχετε αληθές λεξιλόγιο γιατί είσαστε οι ίδιοι που το "όχι" το κάνατε "ναι".

Η βουλευτής του ΚΚΕ επεσήμανε ότι «παρουσιάζετε ως επαναστατική ηρωική διαδικασία ότι διαπραγματεύεστε με του κουαρτέτο που ήταν τρόικα για το τρίτο μνημόνιο που δεν είναι το δεύτερο και το πρώτο, για να ένα ύψος ποσού που δεν είναι εκείνο, ήταν το άλλο, με τελικό αποτέλεσμα  να κάνετε το χειρότερο που μπορούσε να κάνει ένα κόμμα που δεν θα το τολμούσε να κάνει ούτε και της δεξιάς».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στην μητέρα του Παύλου Φύσσα: «Θυμούμενη την εργατική Πρωτομαγιά, θυμούμενη όμως και την γιορτή της μάνας επιτρέψτε μου να σας πω ότι η μάνα του Φύσσα αυτή τη στιγμή ίσως δικαιούται ένα γαρύφαλλο παραπάνω, γιατί το παιδί της θα το αγκαλιάσει στον τάφο κι εμείς έχουμε το θράσος να μιλάμε σήμερα για ορισμένα πράγματα τα οποία αφορούν στους φασίστες αλλά κάνουμε πώς δεν τους βλέπουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κ.Κ.Ε
SHARE:

24Media Network