Καψής: Εκλογές τον Απρίλιο

Καψής: Εκλογές τον Απρίλιο
Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση του Υπουργικού συμβουλίου που είχε θέματα συζήτησης την εργασία,την κοινωνική ασφάλιση και θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία.Στην φωτογραφία ο υπουργός Γιώργος Κουτρουμάνης και ο υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής ,Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ) Eurokinissi

Κοντά στον Απρίλιο προσδιόρισε τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο υπουργός Επικρατείας Π. Καψής. Τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι η στήριξη της κυβέρνησης

Aπέκλεισε το ενδεχόμενο ανασχηματισμού σε αυτή τη φάση ο υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής, ενώ προσδιόρισε το χρόνο των εκλογών περί τον Απρίλιο, σημειώνοντας πως θα ήταν “επικίνδυνο” να προκηρυχθούν εκλογές τώρα.

“Το επόμενο τρίμηνο θα κριθούν όλα”, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Σκάι” και τόνισε ότι θα πρέπει να υπογραφεί οπωσδήποτε η νέα δανειακή σύμβαση, για να μην οδηγηθούμε εκτός αγορών.

Ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν πολλές επιχειρηματικές και πολιτικές δυνάμεις που θέλουν την επιστροφή στη δραχμή και σημείωσε ότι ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ δεν έχει ξεπεραστεί.

Ο κ. Καψής τόνισε πως “αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η στήριξη της κυβέρνησης και η προσπάθεια και των τριών κομμάτων που μετέχουν την κυβέρνηση να συνθέσουν τις διαφωνίες τους”.

Ερωτηθείς για το ζήτημα που ανέκυψε με τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς, ο υπουργός Επικρατείας εξήγησε ότι θέση της κυβέρνησης παραμένει το “όλα στο φως” και πρόσθεσε: “Εάν υπάρχουν καταγγελίες, θα πρέπει να έρθουν στο φως”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα