Καραμανλής: Οι "Δεν πληρώνω" αυξάνουν τα διόδια 150%

Ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής
Ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής EUROKINISSI

Για δώρο της κυβέρνησης στην εταιρεία που θα αναλάβει την Εγνατία Οδό κάνει λόγο ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ, κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ ότι ενώ ως αντιπολίτευση στήριζε το "Δεν πληρώνω" τώρα ως κυβέρνηση επιβάλλει αυξήσεις δυόμιση φορές πάνω

"Η αντιπολίτευση του “Δεν πληρώνω”, επιβάλλει ως κυβέρνηση αυξήσεις στα διόδια μέχρι και δυόμιση φορές πάνω. Στα Μάλγαρα το τίμημα από 1,20 θα φτάσει τα 3 ευρώ, ενώ η διαδρομή Πτολεμαΐδα – Χρυσούπολη, θα στοιχίζει στους οδηγούς 15,5 ευρώ από 8,40 που είναι σήμερα.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η κυβέρνηση, σε βάρος των πολιτών, κάνει ένα παράλογο δώρο στην ιδιωτική εταιρεία που θα αναλάβει την Εγνατία οδό", δήλωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής.

ADVERTISING

Ο κ.Καραμανλής κάνει λόγο για διγλωσσία και ανικανότητα της κυβέρνησης που έχει  ξεπεράσει κάθε όριο σε ό,τι αφορά τα διόδια. Επισημαίνει δε ότι η αύξηση αφορά σε έναν αυτοκινητόδρομο που είναι ήδη κατασκευασμένος από ευρωπαϊκούς κι εθνικούς πόρους κι όχι από ιδιώτες, έναν αυτοκινητόδρομο, του οποίου η κυβέρνηση αυξάνει τα διόδια σε τέτοιο βαθμό που θα δικαιολογούνταν μόνο αν χρηματοδοτούνταν η κατασκευή  του έργου από την αρχή.

"Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: η κυβέρνηση κάνει το καλύτερο δώρο στον υποψήφιο παραχωρησιούχο. Και δεν σταματά εκεί, αλλά του δίνει τη δυνατότητα να προβεί και σε νέες αυξήσεις των διοδίων μελλοντικά", καταλήγει ο κ.Καραμανλής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κώστας Καραμανλής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αιχμές Σπίρτζη για ΤΑΙΠΕΔ, Εγνατία και "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Σπίρτζης: Δεν πρόκειται να τοποθετηθούν νέα διόδια στη Βόρεια Αττική

SHARE:

24Media Network