Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: Έχω βγάλει νόμιμα τα χρήματά μου στην Αμερική

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης SOOC Konstantinos Tsakalidis

Η αιχμηρή απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στην αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εταιρία του στο εξωτερικό και τη φερόμενη χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ από αυτές.

Την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο του, κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

«Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Α ρε Γκρίνμπερκ. Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπερκ πάνε χαμένα … Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματα μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα», είπε ο κ. Κασσελάκης.

Η εν λόγω απάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήρθε μετά την αναφορά του Πρωθυπουργού στον κ. Κασσελάκη και τις προσπάθειες να διακινεί fake news -όπως ισχυρίστηκε- ενώ ο ίδιος δεν είναι ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά την αλλοδαπή εταιρία του.

“Έχει να σηκώσει τον δικό του σταυρό με όσα αποκαλύπτονται για τα οικονομικά του. Γιατί, όπως φαίνεται, στον ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξαν έναν νόμο εναντίον του Μητσοτάκη, αλλά τελικά αυτός στρίμωξε τον Κασσελάκη. Επί μήνες ερωτάται ο κ. Κασσελάκης αν έχει εταιρίες, κάτι που απαγορεύει ρητά η ισχύουσα διάταξη. Και εκείνος πώς απαντά; Λέγοντας… ότι θα ρωτήσει τους δικηγόρους του! Όμως, στο μεταξύ αυτές οι εταιρίες δανείζουν το κόμμα του”, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα