Κασσελάκης: Θεωρεί τον εαυτό του πρόεδρο του 90%

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης SOOC

Tι δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης για την παραμονή στην προεδρία που θα έρθει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Ποσοστό … 90% έδωσε στον εαυτό του ο Στέφανος Κασσελάκης εικάζοντας το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών εάν αυτές αποφασίζονταν από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σήμερα στην κρατική τηλεόραση. Παρότι η πρόταση του για διενέργεια εκλογών στις 10 Μαρτίου δεν τέθηκε από τον ίδιο σε ψηφοφορία!

Με την ίδια λογική υποστήριξε πως το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ του έδωσε την εντολή να προχωρήσει στις αλλαγές που επιθυμεί για την δομή και την λειτουργία του κόμματος. «Δεν τίθεται κανένα ζήτημα αμφισβήτησης έχουμε ξεκάθαρη εντολή να κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ξεκαθάρισε επίσης πως δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Όπως είπε «θα παραμείνω αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές» και «όποιος θέλει να με αμφισβητήσει με χαρά να με αμφισβητήσει. Με χαρά να ξανακερδίσω»

Ανέφερε πως «ένα στάδιο σειόταν και έλεγε «κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη» «να προχωρήσω στις δομικές αλλαγές που έχει ανάγκη το κόμμα». Υποστήριξε πως «κυρίαρχη εκτίμηση είναι η εκτίμηση των μελών» που δήλωσαν πως «φτάνει πια ο Στέφανος είναι ο πρόεδρός μας». Τονίζοντας πως «το στάδιο το είπε ξεκάθαρα».

Όπως δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης καταγράφθηκε «ένα ολόκληρο συνέδριο να σου λέει ότι σε στηρίζουμε χωρίς κανέναν αστερίσκο». Σχολιάζοντας πως «το πιο εύκολο πράγμα για μένα θα ήταν να πηγαίναμε σε εσωκομματικές εκλογές και να κέρδιζα με 90%».

Αναφερόμενος στην Όλγα Γεροβασίλη ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε πως «η κ.Γεροβασίλη στην ουσία είπε ότι δεν επιθυμούσε να είναι πρόεδρος του κόμματος». Επίσης μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα και την παρέμβαση του την περασμένη Πέμπτη είπε ότι «σέβομαι την πρωτοβουλία του τέως προέδρου» προσθέτοντας όμως πως «ήταν λάθος να μην εμφανιστεί στο συνέδριο».

Συνέχισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση πως «μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο τον Αλέξη τι σκεφτόταν και τι θέλει να κάνει».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα