Καστανίδης: Δεν είναι δυνατόν ο σκληρός πυρήνας του κράτους να έχει τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού

Ο Χάρης Καστανίδης
EUROKINISSI

Ο Χάρης Καστανίδης εντόπισε τα αίτια της χαμηλής εμβολιαστικής κάλυψης στο γεγονός ότι ομάδες όπως τα σώματα ασφαλείας και οι ένοπλες δυνάμεις έχουν "φτωχές" επιδόσεις.

«Δεν είναι δυνατόν ο σκληρός πυρήνας του κράτους με κοινωνικές ομάδες όπως τα σώματα ασφαλείας, οι ένοπλες δυνάμεις και η εκκλησία να έχουν χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού από άλλες κατηγορίες των Ελλήνων, άρα θα πρέπει να υπάρξει ειδική πρόνοια από το κράτος γιατί είναι αντιφατικό άλλους να τους στέλνεις μέχρι και σε αναστολή και για άλλους να μην έχεις κανένα μέτρο».

Τα παραπάνω δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης κατα την περιοδεία του στη Λάρισα για να μιλήσει σε πολιτικό ακροατήριο ενόψει της εσωκομματικής διαδικασίας της 5ης Δεκεμβρίου.

ADVERTISING

Παράλληλα, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, σημειώνοντας πως «πρέπει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να διδαχτεί από το παράδειγμα της Πορτογαλίας και να αφήσουν επιμέρους υπουργοί και επιδημιολόγοι μία ακατάσχετη πολυλογία που πολλές φορές δημιουργεί σύγχυση να θέσουν σε έναν την εκστρατεία εμβολιασμού και επικοινωνίας».

Για την εσωκοματική διαδικασία των εκλογών αλλά και τους υπόλοιπους υποψήφιους είπε ότι προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν την παράταξη να ανοίξει τις φτερούγες της, ενώ απηύθυνε πρόσκληση για να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές.

Τέλος, ο κ. Καστανίδης αναφέρθηκε στις νομοθετικές αλλά και σε άλλες πολιτικές πρωτοβουλίες που πήρε το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. «Έχει αποδειχθεί ιστορία πως η χώρα προόδευσε πάντοτε όταν στο τιμόνι της διακυβέρνησης βρισκόταν η δημοκρατική παράταξη. Όλες οι μεγάλες τομές άλλωστε μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ» τόνισε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές ΚΙΝΑΛ, Κίνημα Αλλαγής, Χάρης Καστανίδης, ΚΙΝΑΛ
SHARE:

24Media Network