Κατρίνης: Η καθεστωτική νοοτροπία της ΝΔ βλάπτει πολύ σοβαρά τα επιμελητήρια

Ο Μιχάλης Κατρίνης
Ο Μιχάλης Κατρίνης EUROKINISSI

Το σχόλιο του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ για την πρόταση απομάκρυνσης του Γ. Χατζηθεοδοσίου από την θέση του προέδρου της ΚΕΕΕ.

Την πρόταση για απομάκρυνση του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου από τη θέση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας από επτά από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της Ένωσης, σχολίασε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.

"Η μεθοδευμένη προσπάθεια απομάκρυνσης του κ. Χατζηθεοδοσιου από τη θέση του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων  αποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τη συνεργασία και τη συνύπαρξη με τους κοινωνικούς εταίρους και τις παραγωγικές τάξεις.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει ” ενοχλητικές” φωνές, δεν επιθυμεί ανθρώπους που διεκδικούν και έχουν ανεξάρτητη άποψη και θέση, δεν ανέχεται   ανθρώπους που μπορούν με ενωτική διάθεση να υπερασπιστούν τον κλάδο τους, ο οποίος έχει υποστεί συντριπτικό πλήγμα από την πανδημική κρίση, την ακρίβεια και την κυβερνητική αδράνεια.

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι οι επιμελητηριακοι θεσμοί πρέπει να δηλώνουν κομματική υποταγή, να συμφωνούν με την κυβέρνηση, να μη λένε τα πράγματα με το όνομα τους .

Η καθεστωτική αυτή νοοτροπία εκδηλώνεται πλέον απροκάλυπτα. Δεν κρύβεται.

Με κάτι τέτοιες μεθοδεύσεις και πρακτικές, οι οποίες προφανώς τυγχάνουν και της έγκρισης-αν όχι της καθοδήγησης του Μεγάρου Μαξίμου-η Νέα Δημοκρατία πείθει όλο και λιγότερους ότι μπορεί να απευθύνεται στο χώρο του κέντρου" ανέφερε ο κ. Κατρίνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΚΙΝΑΛ, Κίνημα Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης
SHARE:

24Media Network