Κατρίνης: “Κυνισμός και ψηφοθηρία στις στάχτες και στο χιόνι τα κύρια χαρακτηριστικά της ΝΔ”

Κατρίνης: “Κυνισμός και ψηφοθηρία στις στάχτες και στο χιόνι τα κύρια χαρακτηριστικά της ΝΔ”
Ο Μιχάλης Κατρίνης Eurokinissi

Η τοποθέτηση του επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη για τις εξελίξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο και το video που προκάλεσε την παραίτηση Λιβανού.

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ και βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης κατακεραύνωσε τη Νέα Δημοκρατία για το video με τον Πέτρο Δούκα που είδε το φως της δημοσιότητας και τελικά προκάλεσε την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Ο κυνισμός και η ψηφοθηρία στις στάχτες αλλά και στο χιόνι, ήταν και παραμένουν τα κύρια χαρακτηριστικά της νεοσυντηρητικής αντίληψης για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Ο κυνισμός και η ψηφοθηρία αποτελούν την πρώτη ύλη για να αποφεύγουν κάποιοι να αποδίδουν ή να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Συνέβη το 2007 με τις φωτιές στην Ηλεία, συνέβη και στις πυρκαγιές του καλοκαιριού, συνέβη και στην πρόσφατη κακοκαιρία.

Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να αποπέμψει τον κ.Λιβανό από την κυβέρνηση για την ωμή παραδοχή της ‘’πολιτικής εποποιίας’’ της κυβέρνησης Καραμανλή να γυρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2007, μοιράζοντας τριχίλιαρα με κάθε τρόπο, όπως παραδέχτηκε ο τότε υφυπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης της ΝΔ.

Το ζήτημα όμως είναι ότι αυτές οι νοοτροπίες και αυτές οι πρακτικές δεν μπορούν να ξεριζωθούν, όσο υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν το κράτος προέκταση του κόμματος τους.

Όσο για τη διαχείριση και των φυσικών καταστροφών δεν αποδίδονται ευθύνες και δεν υπάρχει μια ορθολογική διαχείριση στην αντιμετώπιση των συνεπειών τους.

Όσο μοιράζονται τριχίλιαρα και διχίλιαρα για να κλείνουν στόματα και να εκμαυλίζονται συνειδήσεις”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα