Καββαδία κατά Σπίρτζη: “Χονδροειδέστατη απόπειρα εργαλειοποίησης της γυναικοκτονίας”

Καββαδία κατά Σπίρτζη: “Χονδροειδέστατη απόπειρα εργαλειοποίησης της γυναικοκτονίας”
 Η δημοσιογράφος και πρώην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Την ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο επέκρινε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία. "Όχι στο όνομά μας" σχολιάζει σε ανάρτηση στο facebook.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη για τη γυναικοκτονία της 32χρονης Ντόρας από τον 40χρονο σύντροφό της στη Ρόδο και τη συσχέτισή της με την κυβερνητική πολιτική.

Εκτός από τις αντιδράσεις της κυβέρνησης, η επιμονή του Χρήστου Σπίρτζη στην άστοχη ανάρτησή του, έχει προκαλέσει και εσωκομματικές αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με την δημοσιογράφο και πρώην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία να προχωράει σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, επικρίνοντας τη στάση του Χρήστου Σπίρτζη για τη γυναικοκτονία.

“Όχι στην πλάτη μας, όχι στο όνομά μας! Η χονδροειδέστατη απόπειρα εργαλειοποίησης μιας ακόμη στυγερής γυναικοκτονίας, μας προσβάλλει βαθύτατα! Και ως γυναίκες και ως αριστερές. ΥΓ: Σοβαρά τώρα; Αυτόν τον τρόπο αντιπολίτευσης επιλέγουμε;”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα