Κελέτσης για κορονοϊό: “Κόλλησα μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό”

Κελέτσης για κορονοϊό: “Κόλλησα μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό”

Για τον τρόπο με τον οποίο νόσησε μίλησε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης. Τι είπε για την επαφή με τον πρωθυπουργό.

Ασυμπτωματικός παραμένει ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά από κρούσμα στο γραφείο του.

Ο βουλευτής μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο νόησε, αναφέροντας μάλιστα πως είχε κάνει και άλλο τεστ τις προηγούμενες ημέρες που είχε βγει αρνητικό: “Το Σάββατο ειδοποιήθηκα από έναν συνεργάτη μου ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως σήμανε συναγερμός, κλείσαμε το γραφείο, πήγαν όλοι οι συνεργάτες να κάνουν το τεστ κι εγώ επειδή ήμουν στην Αθήνα λόγω των κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων απευθύνθηκα στο ιατρείο της Βουλής και πήγα να κάνω το τεστ. Έφυγα αμέσως από το κοινοβούλιο, μπήκα σε καραντίνα και αργά το απόγευμα της Κυριακής είχα το απόγευμα το αποτέλεσμα που ήταν θετικό, μια βδομάδα πριν είχα κάνει το τεστ και ήταν αρνητικό”, είπε στον ΑΝΤ1 ο Σταύρος Κελέτσης, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε και στην επαφή που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη λίγες ημέρες νωρίτερα, εικάζοντας πως προσβλήθηκε μετά από τη συνάντησή τους:

Ο πρωθυπουργός ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στον Έβρο, ενώ εγώ την Τετάρτη που είχε προηγηθεί είχα κάνει το τεστ εδώ στη Βουλή και ήμουν αρνητικός. Μετά, όταν έφυγε ο πρωθυπουργός, εγώ τη Δευτέρα επέστρεψα στην Αλεξανδρούπολη και αργά το βράδυ γύρισα στην Αθήνα. Εγώ το εντοπίζω εκείνη την ημέρα, δηλαδή μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα