Κεραμέως: Η απλή αναλογική οδηγεί στο χάος

Κεραμέως: Η απλή αναλογική οδηγεί στο χάος
Η Νίκη Κεραμέως Eurokinissi

Ισχυριζόμενη ότι η απλή αναλογική σημαίνει ακυβερνησία η Νίκη Κεραμέως έδωσε το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πάρει ισχυρή εντολή την 7η Ιουλίου.

Ισχυρή εντολή διακυβέρνησης ζήτησε για τη ΝΔ η Νίκη Κεραμέως, για να μην οδηγηθεί η χώρα σε μια νέα μεγάλη περιπέτεια. Μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και αναφερόμενη στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο, η υποψήφια βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών υποστήριξε ότι η απλή αναλογική, στην πράξη οδηγεί σε χάος και ακυβερνησία.

Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τη μεγάλη διαφορά στις ευρωεκλογές, η κα Κεραμέως εκτίμησε ότι η ΝΔ θα εξασφαλίσει αυτοδυναμία στις κάλπες της 7ης Ιουλίου, συμπλήρωσε όμως, ότι «ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, θα επιδιώξουμε τις ευρύτερες δυνατές συμμαχίες».

Για τη δήλωση Κυρανάκη, περί επιδόματος 2.000 ευρώ μόνο σε ελληνόπουλα, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «συστηματική επιχείρηση διαστρέβλωσης των λεγομένων στελεχών» της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παρέπεμψε στην πρόσφατη δήλωση του αρχηγού του κόμματος περί επταήμερης λειτουργίας, που, όπως είπε η κα Κεραμέως, τα fake news μετέτρεψαν σε επταήμερη εργασία.

Για τη διακηρυγμένη πρόθεση της ΝΔ, εφόσον γίνει κυβέρνηση, της αναλογίας 1/5 στις προσλήψεις/αποχωρήσεις στο δημόσιο τομέα, είπε ότι «η ΝΔ έχει τρεις προτεραιότητες: την παιδεία, την υγεία και την ασφάλεια. Δε θέλουμε στελέχη στα υπουργεία, αλλά κάλυψη διαπιστωμένων αναγκών. Το κόστος μισθοδοσίας στο Δημόσιο επί ΣΥΡΙΖΑ αυξήθηκε κατά 2 δισ. ευρώ. Εμείς είπαμε ότι από τις πρώτες προσλήψεις που θα κάνουμε είναι 1500 αστυνομικοί, ώστε να επανιδρυθεί η ομάδα ΔΕΛΤΑ και να ενισχυθεί η ομάδα ΔΙΑΣ.

Στην Παιδεία, πρώτη προτεραιότητά μας είναι ο ευαίσθητος τομέας της ειδικής αγωγής, καθώς το 50% των εκπαιδευτικών που ασχολούνται με παιδιά ειδικών δεξιοτήτων, είναι αναπληρωτές, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογία αυτών των μαθητών, που μέχρι να εξοικειωθούν μαζί τους, μετατίθενται σε άλλη περιοχή της χώρας. Η πρώτη μας δουλειά, εφόσον γίνουμε κυβέρνηση, θα είναι η πλήρης χαρτογράφηση των αναγκών της χώρας και του δημόσιου τομέα», κατέληξε η κα Κεραμέως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα