Κικίλιας: Να αποφασίσει η πολιτεία αν είναι ιδιώνυμο το έγκλημα όσων πληγώνουν τον αθλητισμό

Κικίλιας: Να αποφασίσει η πολιτεία αν είναι ιδιώνυμο το έγκλημα όσων πληγώνουν τον αθλητισμό
Ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας Eurokinissi

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ότι "το 2014 δεν είχαμε τέτοια επαναλαμβανόμενα φαινόμενα" βίας στα γήπεδα. Αναφέρθηκε στη Θάτσερ που πάταξε την αθλητική βία, λέγοντας ότι "απέχουμε πολύ από αυτό το επίπεδο".

«Το 2014 δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα επαναλαμβανόμενα» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στα επεισόδια στον χώρο του αθλητισμού, και πρόσθεσε ότι η αστυνομία είναι όργανο και παίρνει εντολές.

«Η ελληνική πολιτεία πρέπει να αποφασίσει αν είναι ιδιώνυμο το έγκλημα όσων πληγώνουν μόνιμα το άθλημα μέσα στα γήπεδα» συνέχισε, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη και μίλησε για «κατάντια». Αναφέρθηκε στη Μάργκαρετ Θάτσερ που πάταξε την αθλητική βία, λέγοντας ότι «απέχουμε πολύ από αυτό το επίπεδο».

Για την Τουρκία: Ο κ. Κικίλιας δήλωσε προβληματισμένος από τη στάση της Άγκυρας σε σχέση με την κυπριακή ΑΟΖ και έκανε λόγο για άστοχη εξωτερική πολιτική από την πλευρά της Αθήνας. «Οικοδομούνται μέτρα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και την 25η Μαρτίου θα πετάνε τουρκικά μαχητικά πάνω από το Αιγαίο» σημείωσε.

Για τα Σκόπια: Στο στόχαστρό του τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ βρέθηκε και η Συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία σχολίασε ότι τα Σκόπια εμφανίζονται σε διεθνείς εκθέσεις με κρασιά «Μακεδονίας» και ότι «η Κίνα ζητά από την Ελλάδα την έγκριση των Σκοπίων για να χρησιμοποιήσει τον όρο “Μακεδονία” στα προϊόντα μας».

Για τις εκλογές: «Σε τέλμα η κυβέρνηση. Δεν πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας έχει αποφασίσει πότε θα κάνει εκλογές» τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα