Κικίλιας: Είναι νόμιμο και ηθικό να κυβερνά ο κ. Τσίπρας με ένα σκορποχώρι;

Ο Βασίλης Κικίλιας
Ο Βασίλης Κικίλιας EUROKINISSI

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να ζητήσει και να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Κικίλιας διερωτήθηκε: "Είναι νόμιμο και ηθικό να κυβερνά με ένα σκορποχώρι; Ντιλάρουν όλοι κατ' ιδίαν έναντι της ψήφου τους για την κύρωση.

"Χωρίς πραγματική δεδηλωμένη, εάν ένα από τα δύο κόμματα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να συνεχίσει να κυβερνά ακόμη και αν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή" υποστήριξε ο τομεάρχης Αμυνας και βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

"Θα περιμένετε και θα δείτε" απάντησε στην ερώτηση για το πώς θα αντιδράσει η ΝΔ σε μια τέτοια περίπτωση, σημειώνοντας ότι "έχει ασφαλιστικές δικλείδες η ελληνική δημοκρατία". Και πρόσθεσε: "Οι προβλέψεις για τη στάση του κ. Καμμένου είναι παρακινδινευμένες. Αλλα λέει και άλλα κάνει, έχει χτίσει σχέσεις αλληλοεξάρτησης με τον κ. Τσίπρα, ο ένας κρατάει τον άλλο".

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να ζητήσει και να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Κικίλιας διερωτήθηκε: "Είναι νόμιμο και ηθικό να κυβερνά με ένα σκορποχώρι; Ντιλάρουν όλοι κατιδίαν έναντι της ψήφου τους για την κύρωση. Οι συνομιλητές του κ. Τσίπρα είναι εκβιάζοντες και εκβιαζόμενοι, υπάρχουν πιέσεις από συμφέροντα, στήνεται ένα τραπέζι συναλλαγής σε βάρος του εθνικού συμφέροντος".

Ανέφερε για τέλος: "Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο -συνέχισε- είναι να υπάρχει πολιτική σταθερότητα με μια σοβαρή κυβέρνηση και ελπίδα για το μέλλον".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE: