Κικίλιας: 'Καμία ανοχή, καμία συνενοχή κ. Τσίπρα'

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου, του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου, του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως φέρνει προς ψήφιση ένα 4ο Μνημόνιο με μέτρα λιτότητας χωρίς να εξασφαλίζει παράλληλα τη χρηματοδότηση της χώρας

«Η Κυβέρνηση Τσίπρα εξακολουθεί να ζει σε ένα δικό της παράλληλο κόσμο», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ανέφερε ότι η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στη Βουλή 4ο μνημόνιο.

«Το χειρότερο όλων, με τα πιο σκληρά μέτρα λιτότητας, χωρίς να διασφαλίζει τη χρηματοδότηση της χώρας. Μειώνει κατά 18% τις συντάξεις, μειώνει το αφορολόγητο κάτω από τα 5.900 ευρώ. Και θέλει να συνεχίσουν οι Έλληνες να ανέχονται τα ψέματά της με τα περίφημα δήθεν αντίμετρα. Αυτά που για να ενεργοποιηθούν χρειάζονται πλεονάσματα απλησίαστα, ακόμη και με τη σκληρή υπερφορολόγηση που επιβάλλει. Η Νέα Δημοκρατία είναι ξεκάθαρη: Καμία ανοχή, καμία συνενοχή», πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Συμφωνία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η συμφωνία με τους δανειστές θα φέρει καλύτερες μέρες;

Το χρονοδιάγραμμα για την ψήφιση των μέτρων

Μητσοτάκης: Με τη ΝΔ θα είχαμε ήδη βγει από τα μνημόνια

SHARE: