Κικίλιας για Ν. Γεωργιάδη: Έχει τρία χρόνια που αποχώρησε από τη ΝΔ οικειοθελώς

Κικίλιας για Ν. Γεωργιάδη: Έχει τρία χρόνια που αποχώρησε από τη ΝΔ οικειοθελώς
Ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας Eurokinissi

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας, μίλησε στο News 24/7 στους 88,6 σημειώνοντας μεταξύ άλλων, πως "το όλον της ΝΔ δεν επηρεάζεται από την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη".

“Έχει αποχωρήσει ο κ. Νίκος Γεωργιάδης από τη ΝΔ εδώ τρία χρόνια οικειοθελώς λόγω της δικαστικής του περιπέτειας. Σέβομαι τη Δικαιοσύνη, δεν αθωώνω και δεν καταδικάζω κανέναν. Το όλον της ΝΔ δεν επηρεάζεται από αυτή την υπόθεση. Εχω κάνει κριτική στο νόμο Παρασκευόπουλου που βγάζει έξω εγκληματίες και παιδεραστές”. Τις επισημάνσεις αυτές έκανε ο τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Με αφορμή την τουρκική άσκηση “Γαλάζια πατρίδα” τόνισε τόνισε ότι χρειάζεται εθνικό αρραγές μέτωπο και πρόσθεσε τα εξής: “Eχω πίστη στην κατάρτιση και στην ψυχή των ενόπλων δυνάμεων. Οι τουρκικές ασκήσεις δεν πτοούν το φρόνημά μας. Χρειάζεται εθνικό αρραγές μέτωπο απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται τα εθνικά μας δίκαια. Τα ΜΟΕ ξεκίνησαν επί Παπούλια-Γιλμάζ και έκτοτε επανέρχονται κατά καιρούς. Τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση ούτε στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Μετά την εθνική ήττα με το σκοπιανό  κ. Τσίπρας έχει στρεβλή εικόνα για το πού και πώς ανήκει το Αιγαίο, το κυπριακό και τα ενεργειακά. Η Κύπρος θα έχει σύντομα το πιο υψηλό ΑΕΠ στην ΕΕ. Εχει μείνει πίσω η Ελλάδα σ αυτό. Η θέση του κ. Τσίπρα για το σκοπιανό βρίσκεται σε αναντιστοιχία με το κοινό αίσθημα. Δεν έχει τη νομιμοποίηση να ανοίξει συζήτηση για τα θέματα του Αιγαίου. Τι συζήτησαν Τσίπρας-Ερντογάν για 2,5 ώρες στην Αγκυρα; Να απαντήσει ο κ. Τζανακόπουλος. Η Τουρκία δεν πρέπει να αποκοπεί από τη Δύση. Πρέπει να συνεχιστεί η ενταξιακή της πορεία στην ΕΕ”.

“Καταδικάζω -συνέχισε- τις βιαιοπραγίες αλλά δεν κοπάζει η φωτιά για το μακεδονικό σε όλη την Ελλάδα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα