ΚΙΝΑΛ: Κάποιοι επιλέγουν το διχασμό – Δεν συμμετέχουμε στην πόλωση

ΚΙΝΑΛ: Κάποιοι επιλέγουν το διχασμό – Δεν συμμετέχουμε στην πόλωση
Στιγμιότυπο από το Πολυτεχνείο την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής μετά το κοινό κείμενο ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΜέΡΑ 25.  Γιατί δεν υπέγραψε το κείμενο που καταδικάζει την απόφαση για απαγόρευση συναθροίσεων.

Για “διχασμό” και “πόλωση” που “κάποιοι επιλέγουν” κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη δημοσιοποίηση του κοινού κειμένου ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Μέρα 25 με το οποίο τα κόμματα καταδικάζουν την απόφαση για την απαγόρευση συναθροίσεων με αφορμή την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Όλη η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής:

“Είναι αυτονόητο ότι ο φετινός εορτασμός  πρέπει να γίνει στο πλαίσιο τήρησης των υγειονομικών μέτρων χωρίς πορεία.

Αυτό δεν  δικαιολογεί τον αυταρχισμό , την επίδειξη  ισχύος της κυβέρνησης  και τις ακραίες απαγορεύσεις  τις οποίες καταδικάσαμε. Ρίχνει λάδι στη φωτιά με απαγορεύσεις που θυμίζουν τα “Αποφασίζομεν και διατάσσομεν”.

Επιδιώκει η Κυβέρνηση με την στάση της να οδηγήσει σε μια τεχνητή σύγκρουση για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη. Δυστυχώς παγιδεύονται στη μεθόδευση της Κυβέρνησης και άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Είναι προφανές ότι κάποιοι επιλέγουν τον διχασμό και μάλιστα με αφορμή και την επέτειο του Πολυτεχνείου. Εμείς δεν συμμετέχουμε σε μετωπικές κινήσεις, δεν συνεργούμε στην πόλωση. Η χώρα δεν αντέχει άλλη διχόνοια”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα