ΚΙΝΑΛ: Μήπως το επιτελικό κράτος έχει συμπεριλάβει και τον εαυτό του στην τριήμερη αργία;

ΚΙΝΑΛ: Μήπως το επιτελικό κράτος έχει συμπεριλάβει και τον εαυτό του στην τριήμερη αργία;
Κίνημα Αλλαγής. Eurokinissi

Για επιτελικό χάος έκαναν λόγο σε κοινή τους δήλωση ο υπεύθυνος του ΚΙΝΑΛ για θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων Απόστολος Πάνας και ο γραμματέας του Τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Στέφανος Κομνηνός.

Σε κοινή δήλωση προχώρησαν ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Απόστολος Πάνας και ο Γραμματέας του Τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Κινήματος Αλλαγής Στέφανος Κομνηνός, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, η οποία σύμφωνα με όσα ανέφεραν, βρίσκεται μακριά από την πραγματικότητα.

“Το επιτελικό χάος συνεχίζεται… Πόσο μακριά από την πραγματικότητα συνεχίζει να είναι η κυβέρνηση. Αφού κατάφερε να παραμείνουν κλειστοί οι δρόμοι και η εφοδιαστική αλυσίδα για άλλη μια μέρα, ανακοίνωσε τριήμερη ουσιαστικά αργία για το σύνολο των δραστηριοτήτων.

Καθώς λοιπόν δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα, θα θέλαμε να μας ενημερώσει, πώς θα καλυφθούν οι υποχρεώσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων απέναντι στους εργαζόμενους και τους πελάτες τους; Μήπως το επιτελικό κράτος έχει συμπεριλάβει και τον εαυτό του στην τριήμερη αργία;”, αναφέρεται στην κοινή τους δήλωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα