Κυρανάκης: Δεν θα λέω τη γειτονική χώρα Βόρεια Μακεδονία

Κυρανάκης: Δεν θα λέω τη γειτονική χώρα Βόρεια Μακεδονία

"Είναι στο τραπέζι η πρόταση μομφής της ΝΔ σε βάρος του ΠτΒ. Το σοβαρό θέμα είναι ότι ο πρωθυπουργός υποκύπτει σε εκβιασμό" ανέφερε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

“Δεν θα λέω τη γειτονική χώρα Βόρεια Μακεδονία” διεμήνυσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ (στο νότιο τομέα της Β Αθήνας) Κωνσταντίνος Κυρανάκης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

“Είναι στο τραπέζι η πρόταση μομφής της ΝΔ σε βάρος του ΠτΒ. Το σοβαρό θέμα είναι ότι ο πρωθυπουργός υποκύπτει σε εκβιασμό. Κάτι περίεργο υπάρχει. Δεν υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας σε όσα μετέδωσε ο Γ. Τράγκας για τις Μαλδίβες. Μάλλον είναι μια κωδική ονομασία για να συνεννοούνται μεταξύ τους. Είναι μία εκδοχή στον μεταξύ τους εκβιασμό, εννοώ Καμμένου-Τσίπρα. Δεν υιοθέτησε αυτή την ιστορία ο Αδωνις Γεωργιάδης, αυτό είναι fake news. Είναι σε συννενόηση οι Τσίπρας και Καμμένος, προφανώς έχουν παραβιαστεί κάποιοι όροι και γι αυτό παρακολουθούμε αυτή την ένταση.

Για τέσσερα χρόνια ήταν αλληλοεκβιαζόμενοι. Όπως άνοιξαν λογαριασμοί για τη Νοβάρτις, πρέπει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Κοτζιά και άλλων μελών της κυβέρνησης για τις καταγγελίες Καμμένου σχετικά με χρηματισμό από τον Σόρος. Η Δικαιοσύνη σε πάρα πολλά θέματα λειτουργεί κατ εντολήν της κυβέρνησης. Δεν θα χρησιμοποιώ το όνομα Βόρεια Μακεδονία, δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα ο ίδιος ο Ζάεφ, δεν θα λέμε τη γειτονική χώρα Βόρεια Μακεδονία. Δεν υπάρχει πια Ποτάμι μέσα στη Βουλή. Μιλάμε για σχέσεις με ανεξάρτητους βουλευτές. Αισθάνομαι δικαιωμένος για την άποψή μου ότι η ΝΔ δεν μπορεί. να συνεργαστεί με όποιους υπερψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version