ΚΚΕ: Αν ο κ. Μητσοτάκης ήθελε ιδέες για το Τατόι, δεν ήταν ανάγκη να τις αναζητήσει σε συναντήσεις με πρίγκιπες

ΚΚΕ: Αν ο κ. Μητσοτάκης ήθελε ιδέες για το Τατόι, δεν ήταν ανάγκη να τις αναζητήσει σε συναντήσεις με πρίγκιπες
Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό eurokinissi

Για "αναζητήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σκωτία σε συνάντησεις με πρίγκιπες" έκανε λόγο το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Κάρολο.

Την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρίγκιπα Κάρολο στη Σκωτία, με φόντο τη “μεταμόρφωση” του Τατοΐου στα πρότυπα του Dumfries House.

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι “δεν ήταν ανάγκη (ο Κυριάκος Μητσοτάκης) να αναζητήσει ιδέες για το Τατόι στη Σκωτία και σε συναντήσεις με πρίγκιπες”, χαρακτηρίζοντας τις εν λόγω συζητήσειςεπιχειρηματική εκμετάλλευση για λίγους και εκλεκτούς”.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

“Αν ο κύριος Μητσοτάκης ήθελε πραγματικά ιδέες για το κτήμα Τατοΐου, δεν ήταν ανάγκη να τις αναζητήσει στη Σκωτία και σε συναντήσεις με πρίγκιπες. Θα μπορούσε να τις βρει στις προτάσεις των κατοίκων και των μαζικών φορέων της περιοχής, που εδώ και χρόνια διεκδικούν την αξιοποίηση του κτήματος προς όφελος του λαού όλου του Λεκανοπεδίου, μαζί με την αποκατάσταση και προστασία του παρακείμενου δάσους.

Όλα τα άλλα παραπέμπουν σε επιχειρηματική εκμετάλλευση -με όποια “βιτρίνα” κι αν εμφανιστεί- κι αξιοποίηση για “λίγους και εκλεκτούς” μακριά από τις λαϊκές ανάγκες, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα, παρουσιάζοντας το σχετικό σχέδιο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα