Κλαρίνα και δημοτικά τραγούδια σε επιτροπή της Βουλής

Κλαρίνα και δημοτικά τραγούδια σε επιτροπή της Βουλής

"Ιτιά-Ιτιά" και "Ιδέστε τον αμάραντο" ακούστηκαν σε επιτροπή του Κοινοβουλίου με θέμα τα αιωνόβια φυτά από την εποχή της Ελληνικής Επανάστασης. "Ας θυμηθούμε τη δημοτική μας παράδοση", είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πριν αρχίσουν να παίζουν δημοτικά τραγούδια στην αίθουσα.

Κλαρίνα και δημοτικά τραγούδια έπαιξαν το πρωί της Τετάρτης σε επιτροπή του Κοινοβουλίου και συγκεκριμένα σε επετειακή συνεδρίαση για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση με ειδικό αφιέρωμα στα “αιωνόβια φυτά από την εποχή της Επαναστάσεως: Καταγραφή και ανάδειξη”.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος, Θεοδώρα Αυγερινοπούλου κάλεσε τους συμμετέχοντες να τιμήσουν όλοι μαζί τη δημοτική παράδοση της χώρας, ζητώντας τους να ακούσουν όλοι μαζί δημοτικά τραγούδια όπως το “Ιτιά – ιτιά” και το “Ιδέστε τον αμάραντο”.

“Σας καλώ να θυμηθούμε τη δημοτική μας παράδοση που μας μιλά για τη σπουδαιότητα και το συμβολισμό της φύσης στην ελληνική επανάσταση”, σημείωσε η κα Αυγερινοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα