Κοινή κάθοδο για Νίκο Νικολόπουλο και Βύρωνα Πολύδωρα

Ο επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Νίκος Νικολόπουλος ανακονώνει την υποψηφιότητα του για την περιφέρεια Αττικής την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Νίκος Νικολόπουλος ανακονώνει την υποψηφιότητα του για την περιφέρεια Αττικής την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος κατεβαίνει στις εκλογές για την Τ.Α. σε μέτωπο με το Βύρωνα Πολύδωρα

Τη συμπόρευσή του, όσον αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, με την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό του Βύρωνα Πολύδωρα, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος στη δήλωσή του αναφέρει ότι προχώρησε στη συμφωνία συνεργασίας με στόχο τον πολλαπλασιασμό των πατριωτικών δυνάμεων που μάχονται κατά των πολιτικών της διαρκούς φτώχειας. Φιλοδοξία του, όπως είπε, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού λαϊκού μετώπου που θα προσφέρει βιώσιμη εναλλακτική λύση στον τόπο.

Εξάλλου, ο Β. Πολύδωρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τον κ. Νικολόπουλο καθώς και την πίστη του, όπως είπε, στην ένωση και συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων, πατριωτικών, δημοκρατικών, προοδευτικών και ριζοσπαστικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network