Κομισιόν: Μοναδικό σενάριο για την ΕΕ η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ

Κομισιόν: Μοναδικό σενάριο για την ΕΕ η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ

Ένα το σενάριο για την Ελλάδα σύμφωνα με την ΕΕ. Τι δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, ενόψει των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας

Η εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, Μίνα Αντρέεβα, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα δήλωσε σήμερα ότι, "Το μόνο σενάριο επί του οποίου εργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βασίζεται στη σταθερή παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ".

Συγκεκριμένα, κληθείσα να σχολιάσει ποια στάση θα τηρήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εάν η Ελλάδα οδηγηθεί σε βουλευτικές εκλογές, η κ. Αντρέεβα σημείωσε ότι η δέσμευση της Επιτροπής στις προσπάθειες των ελληνικών Αρχών και του ελληνικού λαού έχει υπάρξει απολύτως σαφής, κάτι το οποίο, όπως είπε, αποτυπώθηκε και στην ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας.

Την ίδια στιγμή η κ. Αντρέεβα υπενθύμισε ότι αυτήν τη στιγμή ο επίτροπος Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί, βρίσκεται στην Αθήνα και παρέπεμψε στις δηλώσεις που θα γίνουν εκεί. Επίσης, τόνισε ότι το μόνο σενάριο πάνω στο οποίο εργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βασίζεται στη σταθερή παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network