Κωνσταντινόπουλος: Η κυβέρνηση υπονομεύει την εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος

Κωνσταντινόπουλος: Η κυβέρνηση υπονομεύει την εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος
EUROKINISSI

Απόλυτα έκθετη είναι η κυβέρνηση απέναντι στον ελληνικό λαό, κατά τον αντιπρόεδρο της Βουλής Οδ. Κωνσταντινόπουλο. Οπως λέει, η επιμονή Ανδρουλάκη για διαφάνεια, δικαιώνεται.

«Η επιμονή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκη, για διαφάνεια και δημοκρατία σήμερα δικαιώνεται. Η παγίδευση του κινητού του έχει σχέση με τη δυναμική που αποκτά η παράταξη για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών. Η προσπάθεια υποβάθμισης του θέματος από τη κυβέρνηση και φιλικά της ΜΜΕ απέτυχε. Οι σημερινές εξελίξεις αποτελούν μια de facto δικαίωση του Ν. Ανδρουλάκη. Με θεσμικό τρόπο, με τις πρωτοβουλίες μας στη Δικαιοσύνη, φτάσαμε σήμερα στην παραίτηση του Γ. Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Δημητριάδη και του επικεφαλής της ΕΥΠ κ. Κοντολέων, πρόσωπα απόλυτα συνδεδεμένα με τον πρωθυπουργό» τονίζει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Αντιπρόεδρος της Βουλής, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Για την παγίδευση του κινητού του Ν. Ανδρουλάκη χρησιμοποιήθηκαν σκοτεινές πρακτικές από το παρελθόν. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η κυβέρνηση δεν έχει ηθική νομιμοποίηση. Είναι απόλυτα έκθετη απέναντι στον ελληνικό λαό γιατί υπονομεύει την εύρυθμη λειτουργία του Δημοκρατικού πολιτεύματος. Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται, ότι με τη δύναμη που θα του δώσει ο λαός, μπορεί να εγγυηθεί τις συνταγματικές ελευθερίες των πολιτών» καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Ανδρουλάκης, Υποκλοπές, ΕΥΠ, Γρηγόρης Δημητριάδης
SHARE:

24Media Network