Κωνσταντινόπουλος: “Μας παρακαλούσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ να γίνουμε υπουργοί”

Κωνσταντινόπουλος: “Μας παρακαλούσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ να γίνουμε υπουργοί”
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος Eurokinissi

Πυρ κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Πάνο Καμμένου και των καραμανλικών εξαπέλυσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ιδιαίτερα καυστικός για τον τρόπο που πολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα η κυβέρνηση ήταν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στον news247 στους 88.6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Χαρακτηριστικά τόνισε: “Kαραμανλικοί και ΣΥΡΙΖΑ μαζί με ακροδεξιούς, δηλαδή τον Καμμένο, κυβερνούν την χώρα. Η έρευνα για τον Σημίτη ήταν η επίθεση στην άμυνα για το δημοσίευμα του Βήματος με τους τρεις υπουργούς Δεν νομίζω ότι θα του περάσει του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μπορώ όμως να ξέρω αν υπάρχει εμπλοκή Καραμανλή. Δεν έχει βγει ούτε ένας να διαψεύσει το δημοσίευμα με το C4I. Πρέπει να πάει το θέμα στη Βουλή; η Δικαιοσύνη είχε ευθύνη να πάει τον φάκελο στη Βουλή. Ο Υπ. Αμυνας είπε για τον Σόρος και δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Η πολιτική πίσω και η σκανδαλολογία μπροστά με επιλογή του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ”.

Για τις εξεταστικές: “Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής δεν βγάζει πουθενά αλλά μια ολόκληρη κυβέρνηση λέει ότι εγώ έχω ευθύνη για τον Τσοχατζόπουλο και την ίδια ώρα κάνει Υπουργό τον Μπόλαρη που ήταν στην εξεταστική για τον Τσοχατζόπουλο. Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι αλλάζει συνεχώς θέσεις. Δεν μείναμε στο 4% για να πάρουμε καρέκλες αλλά για αρχές και αξίες. Αν θέλαμε θα ήμασταν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, μας παρακαλούσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα