Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τη διαγραφή του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα ονομάτων νηπίων

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τη διαγραφή του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα ονομάτων νηπίων
, 27 2021. (EUROKINISSI/ ) Eurokinissi

Τη διαγραφή του Κ. Μπογδάνου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή δημοσίευμα με λίστα ονομάτων νηπίων - "Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά" τονίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προκάλεσε η αδιανόητη κίνηση που προχώρησε χθες η ιστοσελίδα meaculpa.gr – η οποία εκφράζει τις θέσεις του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου – να δημοσιοποιήσει ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας, επειδή κάποια από τα ονόματα έμοιαζαν ξένα.

«Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος» υπογραμμίζει και καλεί τον πρωθυπουργό να διαγράψει άμεσα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.:

«Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας.  

Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους. 

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος.

Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει». 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα