Κόντρα Τσακαλώτου – Δένδια για το ιπποδρομιακό στοίχημα

Κόντρα Τσακαλώτου – Δένδια για το ιπποδρομιακό στοίχημα
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Δένδιας Eurokinissi

Ο Ευ. Τσακαλώτος εξοργίστηκε όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ του ζήτησε να περιμένει τον Μ. Βορίδη, ο οποίος ήταν … σε δίκη, προκειμένου να του απαντήσει - "Ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει άλλη δουλειά" τόνισε οργισμένος ο Ευ. Τσακαλώτος.

«Ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει άλλη δουλειά, δεν μπορώ να περιμένω» τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αντιδρώντας έντονα στο αίτημα του Νίκου Δένδια να περιμένει να προσέλθει ο Μάκης Βορίδης προκειμένου να του απαντήσει για την τροπολογία με την οποία γίνονται αλλαγές στην σύμβαση παραχώρησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος. Ο Μ. Βορίδης είχε επικρίνει έντονα την τροπολογία όταν αυτή κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό, αλλά αποσύρθηκε εντός ελάχιστης ώρας.

Ο υπουργός Οικονομικών εξοργίστηκε, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ επισήμανε ότι ο Μ. Βορίδης παρίσταται σε δίκη, καθώς δεν γνώριζε ότι η τροπολογία που αποσύρθηκε από το χθεσινό νομοσχέδιο θα κατατεθεί βράδυ στο σημερινό. Τον Ν. Δένδια υπερασπίστηκε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Νικήτας Κακλαμάνης υπενθυμίζοντας ότι ο Ευ. Τσακαλώτος είναι από τους υπουργούς με τις περισσότερες απουσίες από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

“Το κράτος κάτι κερδίζει, κάτι χάνει”

Ο Ευ. Τσακαλώτος υπογράμμισε ότι με τις αλλαγές που γίνονται στην σύμβαση παραχώρησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος «το κράτος κάτι κερδίζει, κάτι χάνει», όμως το βασικό είναι ότι 3.500 οικογένειες θα έχουν δουλειά. Ο Ευ. Τσακαλώτος επισήμανε ότι τόσο ο ΟΠΑΠ, όσο και το ΤΑΙΠΕΔ συμφωνούν στις αλλαγές που γίνονται.

«Άλλες προτεραιότητες έχετε, με βάση τον τρόπο με τον οποίο το φέρατε» σημείωσε από την μεριά του ο Ν. Δένδιας σχολιάζοντας ότι «δεν είστε περισσότερο πονόψυχοι από εμάς για τις 3.500 οικογένειες, ούτε για την Ελληνική οικονομία, την οποία, άλλωστε, θα αναλάβουμε εντός ολίγων εβδομάδων».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα