Κορονοϊός: Ο Κικίλιας επαίνεσε τον Πολάκη για την εθελοντική προσφορά του

Κορονοϊός: Ο Κικίλιας επαίνεσε τον Πολάκη για την εθελοντική προσφορά του
Βασίλης Κικίλιας Eurokinissi

O Παύλος Πολάκης προσφέρθηκε να πάει εθελοντικά στην ομάδα του ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ, με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια να επαινεί την κίνησή του και να εμφανίζεται θετικός σε περίπτωση που καταστεί ανάγκη.

Ο πρώην υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης, με επιστολή του, δήλωσε τη διαθεσιμότητά του προς το προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, για βοήθεια σε εθελοντική βάση λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Άμεση ήταν η αντίδραση του νυν υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος επαίνεσε τον προκάτοχό του, υποστηρίζοντας πως σε περίπτωση που καταστεί ανάγκη θα γίνει δεκτό το αίτημά του. Οι δύο άνδρες επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό, αποδεικνύοντας πως όταν μπαίνει στη μέση η υγεία και το κοινό καλό, οι πολιτικές αντιπαλότητες δεν έχουν θέση.

Ευχαριστώ τον Παύλο Πολάκη για την αλληλεγγύη και την διάθεση προσφοράς του στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί. Είναι σημαντική η επικοινωνία και η συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο. Αν χρειαστεί, φυσικά και θα ενεργοποιήσουμε την εθελοντική προσφορά του”, αναφέρει το tweet του υπουργού Υγείας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα