Κορονοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του Στ. Πέτσα

Κορονοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του Στ. Πέτσα
Ο Στέλιος Πέτσας Eurokinissi

Εξ αποστάσεως η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τις επόμενες μέρες από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο facebook. Αρνητικός στον ιό ο ίδιος.

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η σύζυγος του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

“Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19). Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες. Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο.

Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας” αναφέρει ο κ. Πέτσας στην ανάρτησή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα