Κώστας Ζαχαριάδης: 'Διάλογο με όσες κοινωνικές δυνάμεις ειναι απέναντι στη συντήρηση'

Κώστας Ζαχαριάδης: 'Διάλογο με όσες κοινωνικές δυνάμεις ειναι απέναντι στη συντήρηση'

Τι δήλωσε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στο Ραδιόφωνο 24/7 για τα "ανοίγματα" προς τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ

"Τα σοσιαλιστικά κόμματα στην Ευρώπη αλλάζουν προσανατολισμό και συζητούν με αριστερά κόμματα. Εάν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν το βλέπει αυτό, είναι δικαίωμά της, αλλά θα πρέπει να το εξηγήσει στον κόσμο της", δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή "Η Φυλή των Φίλων" με τον Κώστα Αρβανίτη, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Πρόσθεσε, ότι "από τις μεθεπόμενες θα γίνει νέα αποτύπωση και θα μπορούσε να υπάρξει συζήτηση και όχι απαραίτητα συμφωνία".

"Θέλουμε να ανοίξουμε διάλογο με όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που είναι απέναντι στη συντήρηση", συμπλήρωσε.

"Η πολιτική υπερβαίνει τα πρόσωπα. Θα πάμε στον προοδευτικό κόσμο και θα μιλήσουμε με εκπροσώπους της οικολογίας και τμήμα της σοσιαλδημοκρατίας που είναι κοντά στις αρχές της και την κοινωνική Ευρώπη και όχι στη συντήρηση", είπε ακόμη.

Ερωτηθείς τέλος για τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και για το αν το άνοιγμα στη Σοσιαλδημοκρατία, υποκρύπτει προβλήματα και διαφορές σε αυτή τη σχέση, απάντησε ότι "δεν είναι ιδεολογική συμμαχία, είναι μια καλή συνεργασία για να βγει η χώρα από τα μνημόνια".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ζαχαριάδης στο Ραδιόφωνο 24/7: Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο

SHARE:

24Media Network