Κουτσούμπας: Ο λαός έχει τη δύναμη να στείλει το φασισμό στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας

Κουτσούμπας: Ο λαός έχει τη δύναμη να στείλει το φασισμό στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας
Eurokinissi

Με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής ο γγ του ΚΚΕ κάνει έκκληση προς  "εργαζόμενους, νεολαία, λαϊκά στρώματα να επαγρυπνούν και να δυναμώσουν την πάλη τους".

«Είμαστε στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα και όλων των θυμάτων της ναζιστικής βίας της Χρυσής Αυγής. Αναμένουμε από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, που έχει ξεκινήσει, να πράξει το αυτονόητο, αυτό που απαιτεί όλος ο λαός, να καταδικάσει την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και να επιβάλει τις αυστηρότερες των ποινών», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα να επαγρυπνούν και να δυναμώσουν την πάλη τους σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, σε σχολεία και πανεπιστήμια για να μη βρίσκουν ούτε σπιθαμή χώρου οι φασίστες να χύνουν το δηλητήριό τους.

Να γυρίσουν την πλάτη στον κάλπικο “αντιφασισμό” όλων αυτών που αποθεώνουν την αστική δημοκρατία και τους θεσμούς της, στον “κόρφο” των οποίων θρέφεται και κρύβεται το φίδι του φασισμού!», πρόσθεσε ο Δ. Κουτσούμπας και τόνισε καταλήγοντας:

«Ο λαός μας, με την πάλη του, σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ, έχει τη δύναμη να στείλει το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα