Κούλογλου: Η ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ πρωταγωνίστρια στην εκτροπή

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου EUROKINISSI

"Ο κ. Αδ. Γεωργιάδης βρίσκεται σε πανικό, είναι εκτός εαυτού. Οι δικαστικές ενώσεις δεν αντιδρούν στις δικές του επιθέσεις εναντίον της κας Τουλουπάκη", υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον News 24/7 στους 88,6.

"Καλό θα ήταν να κλείσει η κυβέρνηση τη θητεία της χωρίς να διασπαστεί" υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. Και σημείωσε:

"Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο κ. Καμμένος να μην άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση. Διαφορετικά ο κ. Τσίπρας θα επιδιώξει τη δημιουργία μιας νέας κυβερνητικής πλειοψηφίας. Εκλογές μπορεί να γίνουν τον Οκτώβριο αλλά και τον Μάιο. Αμα έχεις καθαρά χέρια έχεις και καθαρό μυαλό. Στη φυσική υπάρχει και το φαινόμενο της αδράνειας. Ο κ. Καμμένος ήταν μέχρι τώρα ένας αξιόπιστος κυβερνητικός εταίρος. Το επίπεδο της συζήτησης στη Βουλή με θλίβει. Πρωταγωνιστής στην εκτροπή είναι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και η ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ, αλλά υπάρχουν παρεκτροπές και από το κυβερνητικό στρατόπεδο. Ο κ. Τσίπρας πήρε αποστάσεις και από τον κ. Πολλάκη, που οι δηλώσεις του δεν βοηθούν παρά τη ΝΔ, είναι και ανόητες γιατί αν κάποιος, ή τρελός ή βαλτός, βάλει ένα γκαζάκι σε έναν από τους δικαστικούς τους οποίους κατονόμασε, τότε θα θεωρηθεί ηθικός αυτουργός η κυβέρνηση. Ο κ. Αδ. Γεωργιάδης βρίσκεται σε πανικό, είναι εκτός εαυτού. Οι δικαστικές ενώσεις δεν αντιδρούν στις δικές του επιθέσεις εναντίον της κας Τουλουπάκη". Σε σχέση με το mea culpa του κ. Τσίπρα για πρόσωπα που επέλεξε είπε ότι φαντάζεται πως αναφέρεται στον κ. Βαρουφάκη και την κα Κωνσταντοπούλου. "Για τον Π. Καμμένο δεν θα πει mea culpa γιατί χωρίς αυτόν η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να σταθεί σε τέτοιες συνθήκες. Με το Ποτάμι ως εταίρο δεν θα μπορούσε να αντέξει η κυβέρνηση".

SHARE: