Κουμουτσάκος: “Βουλή ημιθανούς κυβέρνησης” σε περίπτωση ψήφου ανοχής

Κουμουτσάκος: “Βουλή ημιθανούς κυβέρνησης” σε περίπτωση ψήφου ανοχής
Ο Γιωργος Κουμουτσακος Eurokinissi

Επιζήμια χαρακτήρισε την Συμφωνία των Πρεσπών ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6.

Για “Βουλή ημιθανούς κυβέρνησης” έκανε λόγο ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος στον News 24/7 στους 88,6, σε περίπτωση κυβέρνησης ανοχής. Όπως είπε, σε περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές καθώς η κυβέρνηση θα στερείται νομιμοποίησης.

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε επιζήμια τη Συμφωνία των Πρεσπών και επανέλαβε ότι το κόμμα του δεν θα την κυρώσει. Πρόσθεσε πως η ίδια η συμφωνία προβλέπει ότι πρέπει να ψηφιστεί ταυτόχρονα το πρωτόκολλο εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Για το ενδεχόμενο διαδοχής του Καμμένου στη θέση του Υπουργού Άμυνας από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ σημείωσε ότι θα υπάρξει πρόβλημα ο μεγάλης εμπειρίας στρατιωτικός τη μία μέρα να φορά στολή και την άλλη κοστούμι.

Σε σχέση με τα Τίρανα ανέφερε ότι οι σχέσεις με την Αλβανία είναι πάρα πολύ ευαίσθητες και τόνισε ότι χρειάζονται καθαρές κουβέντες καθώς και να μην είναι σε βάρος μας οι ομαλές σχέσεις

 Υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να συνδέσει ένα θερμό επεισόδιο με τη Τουρκία με τη Συμφωνία των Πρεσπών “όπως έκανε ο Σγουρίδης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα