Κουτσούμπας: Έχουμε μπροστά μας δύσκολους αγώνες

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, ενάντια στο  πολυ-νομοσχέδιο «σκούπα» που κατατέθηκε στην Βουλή. 
(EUROKINISSI)
Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, ενάντια στο πολυ-νομοσχέδιο «σκούπα» που κατατέθηκε στην Βουλή. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ανακούφιση των νοικοκυριών , των εργαζομένων, των ανέργων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες, των συνταξιούχων, της νεολαίας της πατρίδας μας ο γγ του ΚΚΕ

"Χρόνια σας πολλά, καλές γιορτές, με υγεία και δύναμη στους δύσκολους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, για την αλληλεγγύη, για να μην μένει μόνος του κανένας στην κρίση.

Για την ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών, των εργαζομένων, των ανέργων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες, των συνταξιούχων, της νεολαίας της πατρίδας μας" ευχήθηκε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, η οποία έψαλε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην έδρα της ΚΕ του κόμματος, στον Περισσό.

"Με ισχυρό ΚΚΕ μπορούμε να βαδίσουμε μπροστά, να ανοίξουμε τον δρόμο για τη Λαϊκή Συμμαχία, ενάντια στα μονοπώλια, ενάντια στον καπιταλισμό, για την εργατική λαϊκή- εξουσία, τον σοσιαλισμό" κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας ευχόμενος καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network