Κουβέλης: Καμία θεσμική εκτροπή στην υπόθεση Novartis

Κουβέλης: Καμία θεσμική εκτροπή στην υπόθεση Novartis
Ο Φώτης Κουβέλης Eurokinissi

Ο υπουργός Ναυτιλίας μίλησε για απαράδεκτη και αδυσώπητη πολιτική Μητσοτάκη η οποία όπως είπε- ξεπερνά τα θεσμικά όρια της αντιπολίτευσης.

“Καμία θεσμική εκτροπή δεν υπήρξε στην υπόθεση Novartis” διαμηνύει ο Φώτης Κουβέλης σε νέα Δημοκρατία και δικαστές. Ο υπουργός Ναυτιλίας μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για απαράδεκτη και αδυσώπητη πολιτική Μητσοτάκη η οποία όπως είπε- ξεπερνά τα θεσμικά όρια της αντιπολίτευσης.

Χαρακτήρισε επίσης πρωτοφανέρωτο το να ταυτίζεται πολιτικό κόμμα με έναν κατηγορούμενο.

“Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη έναντι όλων” είπε και πρόσθεσε ωστόσο πως δεν θα έκανε τις δηλώσεις Πολακη με τον ίδιο τρόπο που τις έκανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

Διαφώνησε επίσης με την ανακοίνωση ΚΙΝΑΛ περί προβλήματος Δημοκρατίας, με φόντο την Novartis.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών εκτίμησε ότι θα βρεθούν οι 151 ψήφοι. Υπογράμμισε πως ο Πάνος Καμμένος έχει πει πως θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση αλλά δεν θα ψηφίσει πρόταση δυσπιστίας και “με αυτή την έννοια η κυβέρνηση έχει δεδομένη την ψήφο εμπιστοσύνης”. Σημείωσε πως μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να προχωρήσει σε ανασχηματισμό των θέσεων που θα μείνουν κενές.

Τόνισε τέλος την ανάγκη δημιουργίας ενός προοδευτικού πόλου και δήλωσε πως η στάση του ΚΙΝΑΛ είναι σε αναντιστοιχία με τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό πολιτικό περιβάλλον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα