Κουβέλης: Κανένα σενάριο επιστροφής στην κυβέρνηση

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στην ομιλία του στις εργασίες της πρώτης ημέρας του 2ου Συνεδρίου του κόμματος, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στην ομιλία του στις εργασίες της πρώτης ημέρας του 2ου Συνεδρίου του κόμματος, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Επιμένει σε κάθετη διαφωνία με την κυβερνητική πολιτική ο Φώτης Κουβέλης και υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιστροφής στην κυβέρνηση. Αναλυτικά η συνέντευξη σε κυριακάτικο Τύπο

Κόβει κάθε συζήτηση και σενάριο επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, ο Φώτης Κουβέλης.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, ο κ. Κουβέλης τονίζει πως "δεν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής μας στη σημερινή κυβέρνηση" και συμπληρώνει ότι "οι λόγοι της αποχώρησής μας εξακολουθούν να συντρέχουν, αφού, άλλωστε, διαφωνούμε με την κυβερνητική πολιτική".

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών λέγοντας πως "αν προκύψει το ζήτημα μιας νέας συμφωνίας με τους εταίρους που θα περιλαμβάνει νέα επαχθή μέτρα, αυτό συνιστά λόγο για προσφυγή στις κάλπες".

Πάντως τάσσεται υπέρ των ευρύτερων δυνατών πολιτικών συναινέσεων, ώστε να ενισχυθεί η διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας, με στόχο μια νέα συμφωνία με τους εταίρους".

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κουβέλης
SHARE:

24Media Network