Κριθαρίδης για Πολυτεχνείο: “46 χρόνια μετά την πτώση της δικτατορίας, Μητσοτάκης-Χρυσοχοΐδης στέλνουν δυνάμεις καταστολής”

Κριθαρίδης για Πολυτεχνείο: “46 χρόνια μετά την πτώση της δικτατορίας, Μητσοτάκης-Χρυσοχοΐδης στέλνουν δυνάμεις καταστολής”

"Το μήνυμα του Πολυτεχνείου γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ άλλοτε, με αυτή την ακροδεξιά, αυταρχική, μνημονιακή κυβέρνηση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25.

Το ΜέΡΑ25, διά του εκπροσώπου του, Μιχάλη Κριθαρίδη επανέλαβε τη χθεσινή δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη στη βουλή, ότι 9μελής αντιπροσωπεία του κόμματος θα συμμετάσχει κανονικά την Τρίτη στην πορεία από το Πολυτεχνείο μέχρι την αμερικανική πρεσβεία.

Ταυτόχρονα, ο κ. Κριθαρίδης επιτέθηκε στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι “ο αυταρχισμός τους δεν πτοεί κανένα δημοκράτη” και προσθέτοντας πως “46 χρόνια μετά την πτώση της δικτατορίας ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοΐδης στέλνουν τις δυνάμεις καταστολής μέσα στο Πολυτεχνείο λίγες μόλις μέρες πριν από την ιστορική επέτειο και ταυτόχρονα απαγορεύουν “αποφασίζοντας και διατάζοντας” την πορεία”.

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 κατήγγειλε “τον αυταρχισμό της κυβέρνησης που διολισθαίνει πλέον σε “λογικές” που ευθέως παραπέμπουν σε άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα“. Επίσης κατήγγειλε τις 40 προσαγωγές των ανθρώπων που βρίσκονταν εντός του Πολυτεχνείου και τόνισε ότι “η κυβέρνηση με τον τρόπο αυτό κηρύσσει επισήμως τον πόλεμο στις δημοκρατικές και αγωνιστικές διεκδικήσεις των πολιτών και το μήνυμα του Πολυτεχνείου γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ άλλοτε, με αυτή την ακροδεξιά, αυταρχική, μνημονιακή κυβέρνηση”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα