Κριθαρίδης: Ο κ. Χρυσοχοΐδης αντί να ζητήσει συγγνώμη, επιτίθεται στην αντιπολίτευση και τους πολίτες

Κριθαρίδης: Ο κ. Χρυσοχοΐδης αντί να ζητήσει  συγγνώμη, επιτίθεται στην αντιπολίτευση και τους πολίτες
Από εκδήλωση του Μέρα25

"Ο υπουργός δήθεν Προστασίας του Πολίτη του κ. Μητσοτάκη, όχι απλώς δεν βρήκε μία συγγνώμη να μας πει, αλλά εξαπέλυσε και επίθεση στην αντιπολίτευση" αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25.

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, λεγοντας ότι «ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορούσε και έπρεπε να ανοίξει το στόμα του σήμερα ο κ. Χρυσοχοΐδης, ήταν για να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη από τον ελληνικό λαό γι’ αυτή την πρωτοφανή βία που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες από τις κατασταλτικές του δυνάμεις».

Αντ’ αυτού, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, «ο υπουργός δήθεν Προστασίας του Πολίτη του κ. Μητσοτάκη, όχι απλώς δεν βρήκε μία συγγνώμη να μας πει, αλλά εξαπέλυσε και επίθεση στην αντιπολίτευση, στο ΜέΡΑ25 και τους δημοκρατικούς πολίτες που ανησυχούν πραγματικά με τα όσα βλέπουν καθημερινά πλέον από το καθεστώς Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη».

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 προσθέτει ότι «δεν περιμέναμε τίποτα άλλο βέβαια από έναν υπουργό εντεταλμένο της αμερικανικής πρεσβείας, που επί δικής του θητείας και πάλι καταπατήθηκαν βάναυσα και πρωτοφανώς τα ανθρώπινα δικαιώματα με τη διαπόμπευση τότε των οροθετικών γυναικών, και που καταδίκαζε με την κοινοβουλευτική του ψήφο τον ελληνικό λαό στα Μνημόνια τα οποία ούτε καν έμπαινε στον κόπο να διαβάσει».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα