Κύκλοι Δένδια: “Επικίνδυνο να υπονοείται ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον υπουργό Εξωτερικών”

Κύκλοι Δένδια: “Επικίνδυνο να υπονοείται ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον υπουργό Εξωτερικών”
Νίκος Δένδιας ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στο δημοσιεύμα της εφημερίδας Documento απάντησαν κύκλοι του υπουργού Εξωτερικών, επισημαίνοντας ότι λαμβάνονται συνεχώς μέτρα για την ασφάλεια των επικοινωνιών του.

“Κύκλοι” του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια, επισημαίνουν τα εξής σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento:

Είναι αδιανόητο και επικίνδυνο να υπονοείται ότι ο Πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον Υπουργό Εξωτερικών. Η χώρα λαμβάνει συνεχώς μέτρα για την ασφάλεια των επικοινωνιών του Υπουργού Εξωτερικών και των μελών του ΚΥΣΕΑ, καθώς πολλοί εντός και εκτός Ελλάδας θα ήθελαν να ακούνε τις συνομιλίες τους.”

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα δημοσιεύει αύριο λίστα με ονόματα υπουργών, πολιτικών, δημοσιογράφων και άλλων προσώπων του δημοσίου βίου, που φέρονται να έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης από το Predator, το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης που έχει συνδεθεί με το Μαξίμου και με την ΕΥΠ παρά τις επίσημες κυβερνητικές διαψεύσεις.

Στα ονόματα περιλαμβάνονται εκτός από τις γνωστές περιπτώσεις Ανδρουλάκη και Κουκάκη, μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά και υπουργοί της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων ο κ. Δένδιας, αλλά και αντίπαλοί της.

Στο δημοσίευμα απάντησε προηγουμένως εκ μέρους του Μαξίμου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αμφισβητώντας την αξιοπιστία του μέσου και αφήνοντας υπονοούμενα για κέντρα που θέλουν να βλάψουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα