Κυριάκος Βελόπουλος: Αρση της ασυλίας του αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Κυριάκος Βελόπουλος: Αρση της ασυλίας του αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκος Βελόπουλος Eurokinissi

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή τάχθηκε υπέρ της άρσης ασυλίας του Κυρ. Βελόπουλου σχετικά με μήνυση που έχει κατατεθεί σε βάρος του. Η τελική απόφαση πάντως θα ληφθεί από την Ολομέλεια της Βουλής.

Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, γνωμοδότησε η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας προς την Ολομέλεια σχετικά με μήνυση που του έχει κατατεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αφορά μήνυση που είχαν καταθέσει δύο Ρομά, με αφορμή δήλωση που είχε κάνει ο Κυριάκος Βελόπουλος σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να επιτραπεί η οπλοκατοχή ώστε τα θύματα ληστειών να μπορούν να αμύνονται, με αφορμή περιστατικό που είχε σημειωθεί στην Μεσσήνη με εμπλοκή Ρομά.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με υπόμνημά που απέστειλε στην Επιτροπή ζήτησε την άρση της ασυλίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της Επιτροπής, έκριναν ομόφωνα ότι θα πρέπει να επιτραπεί η άρση της ασυλίας του κ. Βελόπουλου. Η τελική απόφαση πάντως θα ληφθεί από την Ολομέλεια της Βουλής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα