Κυρίτσης: "Ουρά" της ΝΔ το ΚΙΝΑΛ - Δεν θα μπει στην επόμενη Βουλή

Ο Γιώργος Κυρίτσης
Ο Γιώργος Κυρίτσης EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 σημειώνοντας πως το ΚΙΝΑΛ "μόνο χειρότερα μπορεί να πάει, με τις επιλογές που κάνει".

"Κάποιοι άνθρωποι προβληματιζόμαστε" δήλωσε στον News στους 88,6 ο Γιώργος Κυρίτσης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα νέα πρόσωπα του ανασχηματισμού. Ζήτησε άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλες συλλογικότητες και προσωπικότητες της Αριστεράς, αφήνοντας αιχμές για την υπουργοποίηση Μωραϊτη-Τόλκα. "Στόχος πρέπει να είναι η επαναφορά προς το κομμάτι της Αριστεράς που δυσαρέστησε ο ΣΥΡΙΖΑ" τόνισε χαρακτηριστικά. Αποκάλεσε το ΚΙΝΑΛ ουρά της ΝΔ και προέβλεψε ότι δεν θα μπει στην επόμενη βουλή.

"Χρειάζεται άνοιγμα στην Αριστερά. Εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι το επόμενο διάστημα" επανέλαβε.

ADVERTISING

Το ΚΙΝΑΛ μόνο χειρότερα μπορεί να πάει με τις επιλογές που κάνει" τόνισε και αναρωτήθηκε εάν η διεύρυνση στο μεσαίο χώρο γίνεται με τις πολιτικές ή με την ενσωμάτωση εκπροσώπων του παλιού συστήματος, δείχνοντας πάλι προς τους Μωραίτη και Τόλκα.Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν έχει παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια την πορεία των δύο αυτών στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Εκτίμησε επίσης ότι η κυβέρνηση μπορεί να αντέξει έως τον Οκτώβριο Καθώς και ότι η κυβερνητική πλειοψηφία θα διευρυνθεί, διευκρινίζοντας ότι δεν αναφέρεται σε προσχωρήσεις.

Για την υπόθεση Πολάκη με το καταναλωτικό δάνειο, είπε ότι ο Υπουργός σεβάστηκε τη νομιμότητα, έβαλε υποθήκη το σπίτι του και μίλησε για υποκρισία ορισμένων. "Δεν πήρε το δάνειο με αέρα όπως ο Ψυχάρης" σχολίασε χαρακτηριστικά.

SHARE:

24Media Network