Κύρκος: Δεν θέλουμε αυτομαστίγωμα αλλά αυτοκριτική

Κύρκος: Δεν θέλουμε αυτομαστίγωμα αλλά αυτοκριτική
O πρώην ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Λεωνίδας Κύρκος Eurokinissi

"Ο σωστός τρόπος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει τη συζήτηση κάνοντας την αποτίμηση της τετραετίας. Ο μεγάλος εταίρος πρέπει να μας εξηγήσει τι πήγε λάθος"

Να κάνει την αποτίμηση της τετραετίας καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος σε συνέντευξή του στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Μιλώντας για τις προοδευτικές συγκλίσεις τόνισε: “Ο σωστός τρόπος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει τη συζήτηση κάνοντας την αποτίμηση της τετραετίας. Ο μεγάλος εταίρος πρέπει να μας εξηγήσει τι πήγε λάθος. Οπως απαιτούμε από τη ΝΔ να μας εξηγήσει -και δεν το κάνει- τι έγινε με το έλλειμμα και τη φαρμακευτική δαπάνη επί πρωθυπουργίας Καραμανλή το ίδιο ζητάμε και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θέλουμε αυτομαστίγωμα αλλά αυτοκριτική. Ο Στ. Θεοδωράκης προσκλήθηκε στην εκδήλωση της 4ης Μαρτίου για το μέλλον της Ευρώπης και τις προτάσεις Κατσέλη-Ράσμουσεν αλλά αρνήθηκε να συμμετάσχει. Εγώ θα συμμετάσχω γιατί είναι ευρωπαϊκή υπόθεση που ενδιαφέρει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα