Κυβέρνηση: Ισχύει ότι ο Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί έξω ότι δε θα ακυρώσει μία συμφωνία στο Σκοπιανό;

Κυβέρνηση: Ισχύει ότι ο Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί έξω ότι δε θα ακυρώσει μία συμφωνία στο Σκοπιανό;
Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου Eurokinissi

Να διαψεύσει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FAZ, καλούν το Μητσοτάκη κυβερνητικοί κύκλοι, δηλώνοντας ότι διαφορετικά θα αποδειχθεί πατριδοκάπηλος και τσάμπα μάγκας, που διαφώνησε μόνο για να μη χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματος του, ενώ λέει άλλα στο εξωτερικό

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύουν κυβερνητικοί κύκλοι με αφορμή δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung για τη στάση του αρχηγού της αξωιματικής αντιπολίτευσης στο Σκοπιανό.

Σε ρεπορτάζ της η σημερινή FAZ αναφέρει ειδικότερα: «Πηγές στο Βερολίνο διαβεβαιώνουν ότι ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί επανειλημμένως ότι ως πρωθυπουργός δεν θα ακύρωνε μια συμφωνία στο ονοματολογικό». Επιπλέον, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να είπε ότι «πρέπει να επιδείξει αντιπαλότητα, προκειμένου να μην χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματος του αλλά και για να αποτρέψει τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ. Σε περίπτωση που τα είπε όντως αυτά ο Μητσοτάκης, η ιδιαίτερα επιθετική του στάση έναντι της συμφωνίας προκαλεί έκπληξη».

Κυβερνητικοί κύκλοι καλούν τον κ.Μητσοτάκη να απαντήσει:

“1) Ισχύει ότι έχει δεσμευθεί επανειλημμένως πως “δεν θα ακυρώσει μια συμφωνία στο ονοματολογικό”;

2) Ισχύει ότι ομολόγησε εκτός συνόρων πως κρατά αυτή τη στάση στη συμφωνία με την πΓΔΜ “προκειμένου να μην χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματος του αλλά και για να αποτρέψει τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ”;”

Οι ίδιοι κύκλοι καταλήγουν: “Εάν δεν διαψεύσει άμεσα τις αποκαλύψεις της FAZ, επιβεβαιώνει πως είναι όχι μόνο πατριδοκάπηλος αλλά και τσάμπα μάγκας.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα