Κυβερνητικές πηγές: Δυσαρέσκεια Μοσκοβισί για τον Μητσοτάκη

O Πιέρ Μοσκοβισί
O Πιέρ Μοσκοβισί AP

Τετ α τετ είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον ευρωπαίο επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος ήταν ενημερωμένος για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ευρωπαίο Επίτροπο έγινε διεξοδική συζήτηση για την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας, συζητήθηκε ο προϋπολογισμός του 2019, τα τρέχοντα προγράμματα των αποκρατικοποιήσεων, η πορεία των επενδύσεων καθώς επίσης και το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ο Πιερ Μοσκοβισί, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ήταν ενημερωμένος για τις δηλώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως και όλοι στην Κομισιόν, και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του.

Επίσης, ήταν ενημερωμένος για την κριτική που του ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα, από τη στιγμή που μίλησε στο ελληνικό κοινοβούλιο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην περικοπούν οι συντάξεις.

Ο Γάλλος επίτροπος είπε στον Έλληνα Πρωθυπουργό ότι, αν τον κατηγορούν γιατί έχει συμβάλει στον περιορισμό της λιτότητας στην Ελλάδα, τότε είναι ιδιαίτερα υπερήφανος γι αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας, Μητσοτάκης
SHARE: