Κυβερνητικές πηγές: “Λήξαν θεωρείται το θέμα Λιβανού”

Κυβερνητικές πηγές: “Λήξαν θεωρείται το θέμα Λιβανού”
Σπήλιος Λιβανός INTIME NEWS

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε με την παρέμβαση Μητσοτάκη και την παραίτηση Λιβανού η κυβέρνηση, ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν δεν συνάδουν με τον αξιακό κώδικο του κόμματος και δεν θα γίνονται ανεκτές.

Λήξαν θεωρείται από την κυβέρνηση το θέμα Λιβανού, με την αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας και τις παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών είτε πρόκειται για θέματα της πανδημίας, είτε της ακρίβειας να αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα.

Η κυβέρνηση επιθυμεί να αφήσει πίσω της το θέμα Λιβανού, ενώ κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι όσα είπε ο αποπεμφθείς από το κυβερνών κόμμα, Πέτρος Δούκας, είναι ιστορικά αναληθή και προσβάλλουν τόσο τον κόσμο που έζησε την τραγωδία των πυρκαγιών του 2007 όσο και την ίδια τη Νέα Δημοκρατία.

“Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, του κοινοποιήθηκε η σχετική απόφαση διαγραφής από μέλος της παράταξης” αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται οτι το συγκεκριμένο βίντεο και όσα ελέχθησαν στη σύσκεψη οδήγησε στη παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού από τη θέση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η εν λόγω σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη με αντικείμενο τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό και μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας απευθυνόμενος στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, να μιλάει για τις αποζημιώσεις που δόθηκαν στους πληγέντες της Ηλείας.

“Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…” είπε ο κ. Δούκας.

“Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…” ακούγεται κάποιος από τη σύσκεψη να λέει.

“Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15% θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι” συμπλήρωσε ο Πέτρος Δούκας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα