Λαφαζάνης για Βούλτεψη-Μητσοτάκη: Προωθούν νέο ραγιαδισμό

Στιγμιότυπο από την 2η ημέρα της συζήτησης στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Στιγμιότυπο από την 2η ημέρα της συζήτησης στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Για "νέο ραγιαδισμό" κατηγορεί την Σοφία Βούλτεψη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη,ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Για « νέο ραγιαδισμό» κατηγορεί την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη και τον υπουργό εσωτερικών Κυριάκο Μητσοτάκη ο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, και επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή δηλώσεις των δύο κυβερνητικών παραγόντων.

«Το δίδυμο Κυρ. Μητσοτάκης και Σ. Βούλτεψη διαθέτει πράγματι αρκετή φαντασία. Μόνο που αυτή τη φαντασία τη σπαταλάει για να ανακαλύπτει φαντάσματα στο ΣΥΡΙΖΑ και για να προωθεί ένα νέο ραγιαδισμό. Βρίσκονται σε καλό δρόμο, να τον συνεχίσουν», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Λαφαζάνης.

Η κ. Βούλτεψη στη δήλωσή της αναφέρονταν σε διαφωνίες του κ. Λαφαζάνη με τον Α. Τσίπρα ενώ ο κ. Μητσοτάκης σε δήλωσή του είχε αναφέρει ότι σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ «δύο επιλογές υπάρχουν. Είτε η χώρα θα αποταθεί ικέτις στους πιστωτές της για ένα ακόμα σκληρότερο Μνημόνιο είτε θα επιστρέψει στη δραχμή προς μεγάλη ικανοποίηση του κ. Λαφαζάνη, το προφίλ του οποίου ενδεχομένως να κοσμεί το νέο χιλιάρικο...».

SHARE:

24Media Network